• ZÜRICH - PRISHTINA
  ZÜRICH - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Pr, 26 JUL   06:40

  Çmimi aktual prej CHF 419.00.-
 • BASEL - PRISHTINA
  BASEL - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Pr, 26 JUL   20:45

  Çmimi aktual prej CHF 389.99.-
 • STUTTGART - PRISHTINA
  STUTTGART - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Pr, 26 JUL   16:05

  Çmimi aktual prej € 329.99.-
 • MÜNCHEN - PRISHTINA
  MÜNCHEN - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Pr, 26 JUL   10:15

  Çmimi aktual prej € 349.99.-
 • MALMO - PRISHTINA
  MALMO - PRISHTINA
  Fluturimi tjetër:   Di, 28 JUL   01:25

  Çmimi aktual prej € 169.99.-

EDONAFLY në shërbimin Tuaj

Full-Service

Edonafly ju ofron një shërbim të plotë për eksperienca të paharrueshme. Gama jonë e gjerë ju mundëson të udhëtoni në mënyrë fleksibël dhe të rehatshme me aeroplan, anije dhe autobus, të gjitha nga një burim i vetëm.

BAGAZHI

Për fluturimin tuaj, bagazhi i lejuar është 20 kg për pasagjer, duke përfshirë fëmijët mbi 2 vjeç. Bagazhet e dorës lejohen deri në 6 kg. Bagazhi nuk përfshihet për foshnjat nën 2 vjeç.

Shërbimi ndaj klientit

Shërbimi ndaj klientit 24/7 - Ekipi ynë mbështetës është i disponueshëm 24 orë në ditë, 7 ditë në javë përmes telefonit dhe emailit. Kënaqësia juaj është e rëndësishme për ne - me ne ju kujdeseni mirë!

EDONAFLY - Video Galeri

 

Laptop

Rezervoni Online

Hapat që duhet ndjekur për rezervim online me EdonaFLY
 

 • 1Zgjidhni rezervimin
 • 2Shënoni të dhënat tuaja dhe kryeni pagesën
 • 3Konfirmimin e pranoni menjeher përmes Emailit
Reezervo Fluturimin tani